Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ


ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ
  


Η FM GROUP σας προσφέρει τα αγαπημένα σας αρώματα που αγοράζετε από το εμπόριο σε απίστευτα χαμηλές τιμές .Σκεφτείτε το αγαπημένο σας άρωμα που αγοράζετε 100 ευρώ να το αγοράζετε μόνο με 10 ευρώ.
Η ποιότητα του άρματος της FM είναι ακριβώς η ίδια με του εμπορίου αφού όλα τα αρώματα και τα αιθέρια έλαια κατασκευάζονται στο κεντρικό εργοστάσιο της DROM στην Γερμανία ,εκεί δηλαδή που παρασκευάζονται όλα τα γνωστά αρώματα.
Η διάρκεια των αρωμάτων της FM είναι πολύ καλύτερη αφού υπάρχει πολύ καλύτερη αρωματοποίηση σε διπλασία επίπεδα από αυτά του εμπορίου .
Η πιο σπουδαία διαφορά των αρωμάτων της FM  είναι ότι δεν περιέχουν ΝΙΤΡΟΣΑΜΙΝΗ - ένα απαγορευμένο συστατικό που όμως χρησιμοποιείται ως σταθεροποιητής στα περισσότερα αρώματα του εμπορίου αν και έχει χαρακτηριστεί ως καρκινογόνος από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (WHO).Αυτή η ουσία ευθύνεται επίσης για λεκέδες στην επιδερμίδα, πανάδες και αλλεργίες. Όμως δυστυχώς αυτή η ουσία προστίθεται στα αρώματα εμπορίου για να διαρκούν και κατά τη χρήση τους αλλά και για να αντέχουν στο χρόνο μετά την εμφιάλωσή τους.

Τα γυναικεία αρώματα βγαίνουν στις εξής κατηγορίες:
15 ml ,30 ml ,50 ml
Επίσης η FM διαθέτει τα αγαπημένα σας αρώματα σε:
DEO ROLL ON
BODY BALM
GEL ΜΠΑΝΙΟΥ

ΗΑΙ
R SPRAY
ΚΡΕΜΑ
ΧΕΡΙΩΝ
LIP GLOSS
ΕΠΙΣΗΣ ΕΑΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΑΣ ΑΡΩΜΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ PHEROMONE ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΦΥΛΟ ΜΕ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.

  


0 σχόλια: